De regering

De ministers en haar staatssecretarissen

Organiserend, bereikbaar en flexibel zijn karaktereigenschappen waarmee Jetze klanten optimaal begeleidt in de realisatie van concept of website. Jetze heeft als Handelsminister contacten om concepten optimaal te realiseren. Jetze wordt intrinsiek gemotiveerd door leuke klanten die een passie voor hun vak of onderneming hebben. Zelf wordt hij blij als klanten door en door tevreden zijn.

Webdesigner, creatieveling en conceptdenker. Dit zijn de rollen die Tarek als Minister van Creatie vervuld. Tarek is een gestructureerde creatieveling die iedere droom of idee tot een sluitend (online) concept omzet. Onderscheidend, gebruiksvriendelijk en uniek webdesign is waarmee hij zich onderscheidt. Tarek wordt blij van het bedenken van totaalconcepten en blije mensen en houdt niet van mensen met een negatieve energie.

Jelmer
DESIGNBELEID
Marije
Designbeleid
Richard
Implementatie
Aydin
Buitenlandse zaken
Bastiaan
Ingewikkelde zaken
Anouk
Identiteitsbeleid
Jasper
Partij v/d Vindbaarheid
Rutger
Staatssecretaris van Creatie

Vrije zetels

Stage (web)designer

Voor de periode januari 2018 – juli 2018 zoeken nog we een enthousiaste, leergierige, getalenteerde, vriendelijke en sociale vormgever(vormgeefster) met een voorliefde voor Lees hele vacature