De regering

De ministers en haar staatssecretarissen

Organiserend, bereikbaar en flexibel zijn karaktereigenschappen waarmee Jetze klanten optimaal begeleidt in de realisatie van concept of website. Jetze heeft als Handelsminister contacten om concepten optimaal te realiseren. Jetze wordt intrinsiek gemotiveerd door leuke klanten die een passie voor hun vak of onderneming hebben. Zelf wordt hij blij als klanten door en door tevreden zijn.

Webdesigner, creatieveling en conceptdenker. Dit zijn de rollen die Tarek als Minister van Creatie vervuld. Tarek is een gestructureerde creatieveling die iedere droom of idee tot een sluitend (online) concept omzet. Onderscheidend, gebruiksvriendelijk en uniek webdesign is waarmee hij zich onderscheidt. Tarek wordt blij van het bedenken van totaalconcepten en blije mensen en houdt niet van mensen met een negatieve energie.

Onze Staatssecretaris brengt het kabinet in balans. Marije is een rijzende ster op het gebied van design. Als Staatssecretaris van Creatie is ze de sparringspartner van de minister en drukt ze haar creatieve stempel op de Designzaken waar zij haar hand op legt. Met Marije in de gelederen is de kans om u als klant te verbazen wederom aanzienlijk gestegen.

Jelmer
DESIGNBELEID
Rutger
Designbeleid
Bastiaan
Ingewikkelde zaken
Aydin
infrastructuur
Anouk
identiteitsbeleid
Susan
video zaken
Marco
inlichtingen officier
Klaas-Wytze
Stage van Creatie

Vrije zetels

Stage (web)designer

Voor de periode augustus 2018 – december 2018 zoeken nog we een enthousiaste, leergierige, getalenteerde, vriendelijke en sociale vormgever(vormgeefster) met een Lees hele vacature